PET O' CLOCK

ETAIREIA 1

H Happy Dog Α.Ε. Ελλάδας από το 1989 εισαγάγει και αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τις τροφές, υψηλής ποιότητας, για σκύλους και γάτες, Happy DogHappy Cat | Made in Germany. Η Happy Dog A.E. συνεργάζεται με pet-shops και κτηνιατρικές κλινικές σε όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και με εκπαιδευτές και πιστοποιημένους εκτροφείς. Μέσα στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της επιχείρησής μας είναι η υποστήριξη ζωοφιλικών δράσεων και οργανώσεων, ενώ καθ’ όλη την διάρκεια του έτους συμμετέχουμε ως χορηγοί σε μεγάλες εκθέσεις, αγώνες και σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα για την ενημέρωση και προβολή θεμάτων που αφορούν τα ζώα.
Από το 2018 η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητες της σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια δημιουργώντας  ένα νέο τμήμα πωλήσεων με έδρα τον Νομό Αττικής στα πλαίσια της επιχειρηματικής της ολοκλήρωσης και  ανάπτυξης. Με γνώμονα όλα τα παραπάνω η εταιρεία οργανώθηκε από άριστα καταρτισμένα στελέχη της αγοράς, τα οποία μπορούν να δώσουν τις κατάλληλες και ιδιαίτερες λύσεις που χρειάζεται το σύγχρονο Pet Shop  καθώς επίσης και το ειδικευμένο κτηνιατρείο και κτηνιατρική κλινική.

Τα προϊόντα της Happy Dog και Happy Cat βασίζονται στο Natural Life Concept για την υγιεινή διατροφή των τετράποδων φίλων μας και βασικός στόχος μας είναι η καλύτερη ποιότητα πάντα στην καλύτερη τιμή!
Όλες οι τροφές Happy Dog-Happy Cat είναι υψηλών προδιαγραφών στοχεύοντας τη βέλτιστη διατροφή του σκύλου ή της γάτας σας, με μοναδικές συνταγές για την υγεία και τη ζωτικότητα τους. Υπό αυστηρούς ελέγχους ποιότητας δημιουργούνται μοναδικά στο είδος τους συνταγολόγια με πεπτικότητα άνω του 90%, για την καλύτερη ευεξία του κατοικίδιού σας. Η υγεία και η χαρά του σκύλου ή της γάτας σας είναι για μας αξίωση και υποχρέωση, από τα πρώτα τους βήματα μέχρι τα βαθιά τους γεράματα.

Happy Dog – Happy Cat σημαίνει άριστη ποιότητα, υψηλές προδιαγραφές, υγιής ανάπτυξη, γιατί οι τροφές των κατοικίδιων σας είναι για μας θέμα εμπιστοσύνης, σήμερα περισσότερο από ποτέ!
Εμείς έχουμε τη γνώση… εσείς έχετε την επιλογή!!!

Ποιότητα Happy Dog-Happy Cat που μπορείτε να εμπιστευθείτε γιατί:
1. Παρασκευάζονται μόνο στην οικογενειακή μας επιχείρηση στη Γερμανία.
2. Χρησιμοποιούνται πολύτιμες πρώτες ύλες, άριστης ποιότητας και συστατικά που εφοδιαζόμαστε από τοπικούς γεωργούς.
3. Εγγυόμαστε άριστη πεπτικότητα (90%) – με αποτέλεσμα την χαμηλή ημερήσια ποσότητα τροφής
4. Μονίμως επιδιώκουμε να χρησιμοποιούμε φυσικές και κατάλληλες για τα ζώα ποικιλίες συστατικών στις συνταγές μας.
5. Οι πρωτεΐνες προέρχονται μόνο από 100% φρέσκο κρέας.
6. Δεν χρησιμοποιούμε σόγια.
7. Δεν χρησιμοποιούμε πρόσθετα χρώματα, αρώματα, συντηρητικά ή γενετικά τροποποιημένες πρώτες ύλες.
8. Είμαστε ενάντια στις δοκιμές στα ζώα.
9. Εξαιρετικά αυστηροί ανεξάρτητοι έλεγχοι εγγυούνται την ποιότητα στο υψηλότερο επίπεδο.

ETAIREIA 2

Η ιστορία της Happy Dog - Happy Cat

Η Happy Dog – Happy Cat έχει την έδρα της στo Wehringen της Γερμανίας και παράγει εδώ και τρεις γενιές υψηλής ποιότητας τροφές για κατοικίδια ζώα.
Η εταιρεία ξεκινάει το 1765 όταν η οικογένεια Müller διαχειρίζεται έναν ορυζόμυλο στον ποταμό Singold στο Wehringen της Βαυαρίας.
To 1965 η παραγωγή ζωοτροφών ξεκινά με την ονομασία “Müllers Dog Food”.
Το
2018 βρίσκει τα προϊόντα Happy Cat και Happy Dog να εξάγονται σε 80 χώρες με παρουσία σε 3 ηπείρους.
Η Interquell είναι
o οίκος που παράγει τις καινοτόμες ζωοτροφές Happy Dog-Happy Cat. Η εταιρεία εστιάζει στην Happy Dog, την κορυφαία σε πωλήσεις ξηρά τροφή στην εξειδικευμένη αγορά της Γερμανίας. Ενώ επίσης παράγει την επιτυχημένη τροφή Happy Cat. Η σειρά προϊόντων επίσης περιλαμβάνει πολλές ακόμα σπεσιαλιτέ, όπως premium οργανικές τροφές, τροφές για τρωκτικά και νιφάδες διακοσμητικών ψαριών.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των τροφών της είναι ότι περιέχουν ποικιλία από αγνά φυσικά υλικά, με ιδιαίτερη προτίμηση σε πρώτες ύλες, από τοπικούς αγρότες, ενώ τα προϊόντα μας περιέχουν μόνο υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τις πολύτιμες ιδιότητες των βοτάνων και φρούτων.
Η Happy Dog-
Happy Cat προσφέρει με απλό αλλά κυρίως υγιεινό τρόπο την τροφή που χρειάζεται το κατοικίδιό σας. Οι ποικιλία των τροφών μας εξασφαλίζουν και ικανοποιούν τις ανάγκες όλων των κατοικίδιων, κάθε μεγέθους, κάθε φυλής και κυρίως κάθε ηλικίας.

Το όνομα της Happy DogHappy Cat είναι συνώνυμο της ποιοτικής, υπεύθυνης διατροφής.
Δώστε λοιπόν στο κατοικίδιο σας το δικαίωμα για μια υγιή ανάπτυξη και μια «νόστιμη καθημερινότητα» !!!

All you feed is love!!!

ETAIREIA 3

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση:
7ο χλμ Λεωφ. Μαρκοπούλου - Παιανίας | Κορωπί | 19400
Τηλέφωνο :  210 66 27 245
Ε-mail:  info@happydog.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ
Τηλέφωνο :  210 66 23 739
Ωράριο τηλεφωνικών παραγγελιών:

11:00-16:00 Δευτέρα - Παρασκευή

Τα νέα μας